We zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen

Neem contact op met onze deskundige reisadviseurs wanneer u een reis wilt plannen

  • Ester Canali
  • Mylene Issartial
  • Andrea Martinez
  • Josue Zarco
  • Nicole Laughlin
  • Oksana Kovaleva
  • Juliane Ball

We maken liveaboards boeken eenvoudig!

We bieden keus uit 41 landen, 485 liveaboards, 33000+ trips en 45800+ geverifieerde klantbeoordelingen.

LiveAboard.com is het gemakkelijkste online platform om liveaboard duikvakanties over de hele wereld te boeken. Er is keuze uit populaire duikbestemmingen zoals de Malediven en Ari Atoll, Thailand en de Similan-eilanden, Indonesië met Raja Ampat en Komodo, Australië en het Great Barrier Reef en Egypte met de Rode Zee.

De liveaboard-operators waarmee we werken bieden een breed scala aan duiktochten, waaronder rifduiken, wrakduiken, walvisduiken, haaienduiken, nachtduiken, koud water duiken en onderwaterfotografie. Wij werken met liveaboard-vloten als Siren, Emperor, DivEncounters, Aggressor, Mermaid en nog veel meer Liveaboards Worldwide.

LiveAboard.com heeft elke operator uitgekozen op basis van hun uitstekende service, spectaculaire duiken en comfortabele accommodaties. Elke duikcruise biedt ultramoderne duikvoorzieningen en goed geïnformeerd duikpersoneel. Veel schepen zijn uitgerust met nitrox, duikoffertes, ruime duikplatforms en persoonlijke kledingkasten. LiveAboard.com maakt het gemakkelijk om liveaboard-bestemmingen, voorzieningen, duiktypen en prijzen te vergelijken om de beste opties voor uw duikvakanties te vinden.

Ongeacht uw keuze, onze duiksafari's bieden u een geweldige duikervaring die u niet snel zult vergeten. Als je op zoek bent naar de beste scubaduiken die de wereld te bieden heeft, ben je hier aan het juiste adres.

Wie zijn wij

Duizenden tevreden klanten

Bekijk wat sommigen van hen te zeggen hebben over LiveAboard.com